Kirkekor i Ølby-Asp-Fousing

Kirkekoret træner og øver og skaber musikalsk forståelse, kormusik og korklang, dynamikken mellem stemme og krop, varieret musikalsk udtryk, grundlæggende nodetræning, kor-disciplin og meget mere. Målet er også at bygge bro mellem børn/unge og folkekirken, og derved få et godt værdisæt med sig i rygsækken.

Vi øver i Vejrum kirkehus og på Langhøjskolen (Vejrum kirkehus ligger Skt. Olaibakke 2, Vejrum kirkeby).

Korets repertoire er meget alsidigt og består af danske sange og salmer, danske og engelske pophits, folkemelodier, kanons - klassisk såvel som rytmisk. Når vi medvirker til gudstjenester, forsøger vi at understøtte kirkeårets gang og gudstjenestens budskab og gudstjenestens tema.

 

Spirekoret

Spirekoret er for sangglade piger og drenge i 1. 2. og 3. klasse. Der er ingen optagelsesprøve. Spirekoret synger sjove, finurlige sange og salmer med god plads til leg, dans og bevægelse. Korets sigte er at stimulere den musikalske udvikling og Spirekorets medlemmer kan søge direkte ind i Kirkekoret. Spirekoret er som kirkekoret med til at give glæde, større musikforståelse og livsglæde. Spirekoret synger i små perioder, eller på sang-lørdage, og deltager i årets Lucia-optog.

 

Læs mere om koret her...